19. mai, 2022

Tekst

Hva er din indre stemme? Dette spør flere og min svar er det er intuisjonen din. Nå spør du hva er intuisjonen min? Her kan jeg beskrive dette sånn jeg har lest i en bok. Han som skriv boka beskriv dette som en fjær som er lett og sveve i lufta. En budskap av sjela vår. Vi mennesker ser eller høre den budskap ofte ikke, på grunn vi er ikke i stille eller vi har rund oss alt for mye stress, eller vi vil videre på dagen. Flere få opp en budskap og så husker man det ikke mer , da det er jeg må lagre mat , jeg må på jobb , jeg må , må må....kommer i veien. Å lytte vi ikke, og vår indre stemme ( intuisjon ) er ikke hørbar. All reklame på tv og all på Facebook og co ...dette betyr der at vi ikke høre hva vil jeg. 
Tenk deg du hører hver minutt mussikk veldig høy du ikke liker, dette er Ego og en flott musikk du liker i riktig høyde av lyd , dette er indre stemme din. Hva hadde du valgt? 
Tenker du mye , dette er ego. Det gode musikk er når du lyter eyter hva du ønsker og hva du vil så gjerne. Mest dette når andre si dette kan du ikke , dette skal du ikke , hva skal de andre tenke?

Der var du ofte hos deg. En ide som er bare deg og du vil gjøres og så høre du på alle andre ...ja utfallet vet vi ofte. Så intuisjon er noe vi ikke vet fra før og er lett , vi hører dem ofte gjennom indre stemmen vår som roper høy , men vi har så mye andre ting rund oss å lytte ikke. 

En øvelse: lytt i to Minutt i stille etter du våkner . Hva få du opp ? Skriv det opp og se videre hva som kommer ....

Lykke til. 

En liten Hilsen fra meg 

Hilsen Sibylle