27. sep, 2020

Slik jobber du med farge under din egen healing

Fargehealing - hvordan kan du bruker dette methode.

 

Fargerhealing er en super methode, den kan utføre når som helst og hvor som helst. Om du sitter i bus eller torg eller om du sitter hjemme, har et minutt på dagen - så er det god.

Den kan virker unmiddelbart hvis du utføre fargerhealing.

Forsøk dette: Legg hendene begge sammen og ta de utfrahverandre. Visualisere en farge som kommer opp mellom hendene dine. Dette kan være for eksemepl gull.Visualisere at du holde en stor ball av gull farger i hendene . Om du har utfordring med å visualisere - tenk det bare.

Gullent tiltrekker overflod, gi deg selvtilitt, indre styrke, mot og glede. 

Gull kan du bruker for å få mer klarhet , ta gode beslutninger. 

Men for deg kan dette være det du trenger for eksempel.

Så kan du ser at dette lys du få opp strømmer gjennom deg. Du vil merke allerede etter noe minutt at du føler mer klarhet med en sak du sliter med om dette er gull du visualisere på farge.

Farger du bruker kan gi deg mer glede eller mer kjærlighet - gi deg mer ro eller mer tilitt. 

Øve deg på med farge healing - om du leser om en bestemt farge kan du også øve deg på og eksperimentere med dette du trenger for kropp og eller øve deg på å visualisere på farge mellom hendene og lede den inn i en del av kropp for healing. 

Fargens betytning kommer jeg i neste innlegg.

Lykke til med farger healing til deg selv,

Husk healing erstatter ikke legebesøk eller sunt kosthold. Healing gi deg en ektra støtte , en mulighet til å bli lifsfull og mer energi og balanse for kropp. Healing støtter med helbredelseevner for kropp. 

Hilsen Sibylle Daniel 

Din Coach for transformasjon og energiarbeid

og

Klarsynt Healer