31. okt, 2019

Gi slipp Øvelser

Gi slipp øvelser:

 

Her har du to forslag på øvelser som gir slipp. Du vil føle deg bedre og lettere etter du har gjennomført disse øvelsene, uansett hvilken du velger.

 

Rolig øvelse hjemme:

Dette trenger du for å fullføre øvelsen:

  • Et rolig sted du kan enten sitte eller ligge mens du går gjennom øvelsen.
  • Rolig musikk hvis du ønsker det.

 

Dette skal du gjøre:

Slapp godt av i kroppen og kos deg gjerne med musikken en stund. Fortsett å slappe av og pust godt i din egne pusterytme, inn og ut. Da du er klar kan du visualisere det du vil gi slipp på. Kanskje det er et gammelt mønster eller følelse. Tenk på det, de det for deg. Ta for deg en og en ting av gangen. Pust inn og ut og si til deg selv: «Jeg gir slipp på ... (Det du vil endre: for eksempel uro i kroppen)!» Se for deg at det forlater deg med pustens takt ut av kroppen og at det svever ut i universet. Gjerne ta flere ting du vil gi slipp på, en og en av gangen.

 

Helt til slutt ser du for deg at du blir fylt opp fra hode og ned i kroppen med lys av kjærlighet. Hør gjerne mer på musikken din en liten stund til du kommer tilbake til her og nå. Drikk et glass vann etterpå.

 

Hurtig øvelse som gir slipp:

Denne er fin å bruke om du vil gi slipp på en gammel følelse eller mønster mens du sitter for eksempel på et venterom, kjører bil eller buss, eller du bare har litt tid til overs: Visualiser at sola er rett foran deg. Med hvert utpust tenker du på en følelse eller situasjon du vil gi slipp på og se for deg at dette forlater kroppen din og inn i solen foran deg. Der blir den vonde følelsen eller situasjonen brent opp og du har gitt slipp. Du vil føle en umiddelbar lettelse.

 

Lykke til med begge øvelser!

 

Med vennlig hilsen,

Sibylle Daniel

Klarsynt Healer